skip to Main Content

About

Hartelijk verblijven in de keistad

Pal naast de prachtige Onze Lieve Vrouwetoren vind je alles wat je nodig hebt, van een bed en een stoel, tot een tap en goede hap. Wij bij Long John verzorgen van een klein moment tot hele dag én nacht.

Terwijl de zon opkomt, maalt onze koffiemolen verse bonen voor de vroege vogel. Met een vers en luxe ontbijt beginnen uitgeruste hotelgasten en welkome passanten gevuld aan de dag. Uitbuiken mag, uiteraard, en kan ontspannen op ons zonovergoten achterterras aan de gracht. Begin je middag met een viering of, als je werken moet, vergadering in het Long John’s House. Voorzien van alle gemakken en met talloze mogelijkheden de geschikte plek voor alle samenkomsten.

Hierna staat de borrel klaar in onze pub, waar je na winst bij de pubquiz met een pint Guinness of goed glas wijn je favoriete team of speler de winst toejuicht. Niet zo’n sportfan, maar wel in voor een goed gesprek? Daarvoor is er altijd een plekje vrij.

Als de nacht valt, is een warm bed altijd dichtbij. Onze lobby vind je in de pub, waarna je zo de trap omhoog neemt naar een fijne kamer of suite. Val voldaan in slaap met uitzicht op de toren en rek je uit zodra de zon opkomt, terwijl je de koffiemolen zachtjes hoort brommen.